Entertainment
09 juli 2015 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S6 edge en Gear S in de Tour (video) Volgens dit filmpje zijn het twee robuuste toestellen die tegen water en een stootje kunnen

Ik heb onderstaande video de afgelopen dagen, in lange en verkorte vorm, al meerdere keren voorbij zien komen op TV en online. Samsung is een van de sponsoren van de Trek Factory Racing ploeg en dus mag de Koreaanse fabrikant de fietsers af en toe ook strikken voor commerciële doeleinden.

Toen ik het filmpje voor het eerst zag moest ik wel even slikken. Je ziet een renner met een Gear S en een Galaxy S6 edge de weg op gaan om in de meest barre omstandigheden te trainen voor de Tour. Regen, wind, sneeuw en valpartijen? Het komt allemaal voorbij. Je zou bijna gaan geloven dat de Gear S, maar vooral de Galaxy S6 edge, bijzonder robuuste slimme gadgets zijn die tegen water en een stootje kunnen. Uhm... Ik vraag me af hoeveel toestellen alleen al gesneuveld zijn tijdens de opnames van deze video... En of de Gear S en Galaxy S6 edge van Cancellara nog heel zijn na die val in de etappe naar Huy.

Ow ja, ik ga de komende dagen eens opletten of Mollema en zijn ploeggenoten inderdaad een Gear S om hun pols dragen. En wie weet, misschien zien we hem in een rustige etappe onderweg ook nog even zijn facebook status aanpassen of een tweet versturen. Dat mag achter het stuur eigenlijk niet, maar daar let in de Tour natuurlijk niemand op. De gendarmes hebben wel wat beter te doen.

https://youtu.be/M7tCtx_nN7g

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.