Geruchten
23 januari 2014 - Redactie MobileCowboys

Samsung Galaxy S5 specificaties

Het was 14 maart 2013 en de hele wereld wachten in spanning af wat Samsung zou gaan presenteren. Op die dag werd de Samsung Galaxy S4 onthult, een toestel wat als een van de best verkochte toestellen ooit de boeken in zou gaan.

Januari 2014, de spanning in de telecom industrie begint weer op te lopen. We hebben net de CES achter de rug maar nog geen bericht van Samsung omtrent de Samsung Galaxy S5. Dat betekent niet dat er geen geruchten rond cirkelen op het internet welke serieus genomen moeten worden.

De verwachte hype qua specificaties voor de nieuwe generatie high end smartphones zijn 2K resoluties schermen. Als er een toestel in 2014 zal zijn met deze 2560x1440 resolutie, is het de Samsung Galaxy S5 wel. Ook zal Samsung niet achter kunnen blijven qua megapixels van de camera, 16 megapixel is zeker niet uit te sluiten.

Maar zijn dit soort specificaties hetgeen wat de hype omtrent de Galaxy toestellen in leven houdt? Is de markt gevoelig voor betere foto’s en nog scherpere AMOLED schermen of is deze lijn van Samsung zo populair omdat het design zo mooi is?

De tijd zal het leren, naar verwachting zal in maart Samsung de Galaxy S5 onthullen en zal al snel bekend zijn of ook dit toestel de wereld gaat veroveren. Dan weten we ook hoe de Galaxy S5 er uit zal zien. Hieronder staat een van de mooiere concepten die we de afgelopen weken tegen kwamen, in tegenstelling tot de foto linksboven die duidelijk minder mooi is. Ach ja, het zijn nog allemaal geruchten.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl