Geruchten
21 mei 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S5 active gekiekt en gefilmd

De Samsung Galaxy S5 Active is geen nieuweling meer in het geruchtencircuit. Tot nu toe waren er echter nog geen foto's of video van dit toestel opgedoken. Tot nu dan; als de geruchten kloppen natuurlijk.

Het toestel dat op de kiekjes uit Azië te zien is heeft robuuster uiterlijk dan de gewone Galaxy S5. Zo zijn er fysieke home- en menu knoppen onder het scherm geplaatst en lijkt de behuizing ook veel stootvaster vormgegeven te zijn.

Enkele uren later dook onderstaande video van het toestel op. Daarin lijken alle specs en design features van de eerder gelekte foto's bevestigd te worden. De video is van een Amerikaans (AT&T) model van de Galaxy S5 Active.

http://www.youtube.com/watch?v=s0dz49fwJO0

Eerder doken al wat specs van de Galaxy S5 Active op. Of deze geruchten in de buurt komen van de werkelijkheid? Dat weet alleen Samsung en die zullen er pas iets over roepen als het toestel officieel gepresenteerd wordt. Het is ook nog niet bekend wanneer dat zal gebeuren.

Galaxy-S5-Active-Rumor-a Galaxy-S5-Active-Rumor-b

Bron, bron, Video

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.