Toestellen
27 maart 2013 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S4 'voorverkoop' begonnen

Het duurt nog een maand voordat de Samsung Galaxy S4 in de (Nederlandse) winkels ligt. Zoals gewoonlijk kan het toestel wel al bij diverse retailers en providers besteld worden. Iedereen moet zelf natuurlijk beslissen of dat verstandig is. Vaak wordt gezinspeeld op "wees een van de eersten" of "zorg dat je er niet naast grijpt". 

Hoe dan ook, de afgelopen uren kwam ik aanbiedingen van onder andere T-Mobile en Typhone (i.c.m. Vodafone RED) tegen voor de Galaxy S4. De run op Samsung's nieuwste vlaggenschip kan dus beginnen... Voor zover die niet al gestart was.

Het is al bekend dat het losse toestel een adviesprijs krijgt van 699 Euro. In combinatie met een abonnement betekent dit, kijkend naar de pre-order aanbiedingen, dat je rekening moet houden met een maandbedrag van minimaal 50 tot 60 Euro als je de Galaxy S4 (nagenoeg) voor 0 euro, of een klein bedrag als bijbetaling, wilt aanschaffen. Natuurlijk heb je dan ook een abonnement met 1GB of onbeperkt (T-Mobile) datagebruik en de nodige belminuten.

Duur? Ik weet in ieder geval wel dat we een paar jaar geleden geen 50+ Euro per maand hoefden te betalen voor een high-end smartphone en passen abonnement. Maar ja, alles wordt duurder he...

Typhone, T-Mobile

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.