Toestellen
16 april 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung Galaxy S4 vanaf 27 April verkrijgbaar

Met de troonwisseling in het achterhoofd kondigt Samsung middels een persbericht aan dat de Galaxy S4 vanaf 27 April verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 699 euro. Het vlaggenschip van Samsung werd op 15 maart 2013 in de Radio City Music Hall te New York gepresenteerd. Hoewel het toestel qua design weinig verrassend is ten opzichte van z'n voorganger de Galaxy S3, is de verwachting dat ook de Galaxy S4 een succesnummer gaat worden voor de Koreanen.

Tijdens de korte hands-on preview video die Ron maakte vlak na de presentatie van het toestel in New York werd er al snel duidelijk dat het ontwerp van de S4 niet revolutionair is als bij z'n voorganger. De Galaxy S4 beschikt over een 1,9 GHz quad-core processor 16 GB geheugen, een 5 inch Full HD Super AMOLED scherm met Gorilla Glass 3, negen verborgen sensoren waaronder gezicht-, stem- en bewegingensensoren. Maar ook een temperatuur/vochtigheidssensor een accelerometer, barometer een RGB-sensor die de lichtintensiteit meet en een afstandssensor. De geomagnetische sensor zorgt voor GPS-locatiebepaling. Samsung schrijft in het persbericht daarbij dat "De kans op verdwalen tijdens Koninginnedag wordt daarmee nihil."

De Samsung GALAXY S4 met 16 GB geheugen is vanaf 27 april 10:00 uur verkrijgbaar in Nederland in de kleuren Black Mist en White Frost. De adviesverkoopprijs bedraagt € 699,- inclusief BTW. Iedereen die zich tot en met 31 mei registreert voor een GALAXY S4 via www.onzetroonopvolger.nl, krijgt bij aankoop van de GALAXY S4 een 64 GB geheugenkaart cadeau.

Heb je de eerdere hands-on preview video van de Samsung Galaxy S4 gemist dan kan je die hieronder bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=dAbqUaX9e_s
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl