Toestellen
26 april 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung Galaxy S4 uit elkaar gehaald

Terwijl wij net met de Samsung Galaxy S4 'aan de slag' kunnen, hebben de mannen en vrouwen van iFixit het toestel al uit elkaar gehaald en kwamen met een paar opmerkelijke dingen. Een van de grappigste is wel dat de Smart Pause functie ook werkt met een foto.

iFixit is gespecialiseerd in technische gereedschappen en ze hebben inmiddels een behoorlijk trackrecord in het uit elkaar halen van telefoontoestellen. Daarnaast brengen ze in kaart welke onderdelen er in de toestellen gebruikt worden.
Galaxy%20S4%20uit%20elkaar
Dit keer is het de beurt aan het Samsung vlaggenschip de Galaxy S4. Naast een stappenplan van hoe ze de telefoon uit elkaar hebben gehaald, passeren ook de verschillende onderdelen de revue. Maar ook geven de techneuten de telefoon een repareer cijfer. De Samsung Galaxy S4 krijgt een 8 van 10 (waarbij 10 staat voor het makkelijkste te repareren) En dat is een enorm verschil ten opzichte van de HTC One, die kreeg van de site een 1 (van 10). Wil je het hele verslag lezen van iFixit dan klik je hier, of anders kijk je hieronder naar hun review video.

http://www.youtube.com/watch?v=oUV6PSv-CZE
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl