Nieuws
11 april 2013 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S4 TV commercials

Over een paar weken ligt de Galaxy S4 in de winkels. Zoals de afgelopen jaren gebruikelijk is zal Samsung de wereld ook nu weer overspoelen met reclame-uitingen, product placements en andere acties die ervoor moeten zorgen dat je (bijna) niet meer op de Galaxy S4 heen kan. Een strategie die, in combinatie met prima hardware, behoorlijk succesvol gebleken is getuige de vele tientallen miljoenen Galaxy smartphones die de afgelopen drie jaar over de toonbanken gevlogen zijn.

Enfin, hieronder kun je de drie Galaxy S4 commercials zien die gisteren online hun debuut maakten. Daarin wordt niet met specs gegooid maar toch vooral gehamerd op het feit dat de nieuwe Galaxy ons dagelijkse leven gemakkelijker en bevredigender zal maken. Dat belooft nogal wat ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=apbFySn4oEUhttp://www.youtube.com/watch?v=w-DfsqoqRn4

P.S. Er is nog een derde commercial over de S Translator feature, maar die werkte op het moment dat ik dit artikel maakte niet. UPDATE: vlak voor publicatie deed ie 't weer ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.