Toestellen
22 april 2013 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S4 Group Play demo (video)

Een van de nieuwe functies van de Samsung Galaxy S4 is de zogenaamde Group Play optie. Daarmee kun je een aantal toestellen via NFC aan elkaar koppelen zodat ze gelijktijdig dezelfde muziek spelen.

De toestellen kunnen zo bijvoorbeeld onderdeel worden van je eigen (samen met x vrienden of vriendinnen die ook een S4 hebben natuurlijk), multispeaker audiosysteem vormen. Maar het werkt ook in combinatie met het afspelen van video's of foto's. Onderstaande videodemo geeft wel een aardig beeld van hoe Group Play in de praktijk functioneert. Het is een leuke gimmick, maar of het uiteindelijk een hit wordt? Dat waag ik te betwijfelen.

http://www.youtube.com/watch?v=HY8BOj2BOPA

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.