Toestellen
20 mei 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung Galaxy S4 Active foto's gelekt

De Samsung Galaxy S4 is een hit, maar het toestel heeft niet de kwaliteit van de Xperia Z en Xperia ZR op het gebied van waterbestendigheid. Maar daar gaat verandering in komen, er zijn namelijk foto's opgedoken van een waterbestendige Samsung Galaxy S4 ook wel de Active genoemd.

In Kroatië zijn foto's opgedoken van Samsung I9295 Galaxy S4 Active, althans dat is de verwachte benaming van het toestel. Het toestel zou een 1.9GHz processor hebben met Adreno 320 GPU en een Snapdragon 600 chipset. Het scherm is een 5 inch 1080p Super AMOLED die ook in de 'normale' Galaxy S4 zit. De achterkant is van metaal en heeft boven en onder een zwarte rand met schroeven, de achterkant zal in tegenstelling tot de S4 niet verwisselbaar zijn zo is op de foto's te zien. Aan de voorkant, onder het scherm, zitten drie hardware toetsen.
Meer details over de Galaxy S4 Active die stof en water bestendig is, ontbreken nog maar het zal naar verwachting niet lang meer duren voordat er meer officieel nieuws te melden valt over dit toestel?
Samsung%20Galaxy%20S4%20Active
Galaxy%20S4%20Active%20Samsung
Galaxy%20S4%20Active
via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl