Geruchten
31 maart 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S Pro op komst?

Een van de meest gehoorde 'klachten' over het assortiment van Android toestellen in de winkels is het feit dat er maar zo weining zijn met een (goed) fysiek qwerty toetsenbord. Ja, de allereerste Android, T-Mobile's G1, had er eentje en ook de LG GW620 is voorzien van een fysiek qwerty toetsenbord, maar dan houdt het ook al zo ongeveer op (de Motorola Milestone komt binnenkort wel naar Nederland, maar die ligt nu dus nog niet in de winkels).

Wellicht dat Samsung daar binnenkort verandering in aan gaat brengen door de Galaxy S Pro te onthullen.

Het is nog een gerucht en de afbeelding die daarbij getoond wordt is, zo zeggen de makers zelf, gewoon nog een photoshopje, maar het zou zeker geen slechte move zijn van de Koreaanse fabrikant. De boys van HDBlog claimen over informatie te beschikken dat de Samsung Galaxy S Pro rond deze zomer mogelijk al in de winkels zal verschijnen. Qua specs is het toestel identiek aan de onlangs gepresenteerde Samsung Galaxy S, maar dat zal niemand verbazen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.