Toestellen
24 maart 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S onthuld

Samsung had voor gisteravond een Unpacked Event in de planning staan rondom de opening van de CTIA Wireless in Las Vegas. De Koreaanse fabrikant onthulde daar de nieuwe Galaxy S.

Deze nieuwe Android smartphone van Samsung wordt onder andere voorzien van een 4 inch Super AMOLED display en een eigen 1GHz processor met 3D graphics. Wanneer het toestel precies in de winkels zal liggen, en tegen welke prijs, is nog niet bekend. De boys van UnwiredView en Engadget konden het toestel in Las Vegas al even van dichtbij bewonderen. De foto's, een video en meer specs kun je hieronder bekijken.

De Samsung Galaxy S:
- 4 inch Super AMOLED Display
- Android 2.1
- slechts 9.9mm 'dik'
- Samsung Social HUB (Social Networking Software)
- 16GB Intern geheugen
- microSD geheugenkaart gleuf
- 5 Megapixel camera
- HD video opname (762p)
- GPS met Google Maps Navigation (USA)
- WiFi

SamGS20-1 SamGS16

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.