Geruchten
23 januari 2013 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S IV ontwerp gespot?

De nog niet aangekondigde Samsung Galaxy S IV houdt de gemoederen alweer een tijdje bezig. Enkele uren geleden dook ineens een kiekje op. Dat zou, volgens de geruchten dus, een persfoto van het toestel zijn. Het waarheidsgehalte hiervan is moeilijk (lees: helemaal niet) te bepalen, maar dat zal niemand verbazen.

Het toestel op de foto is groter dan de Galaxy S III, hetgeen overeenkomt met eerdere geruchten dat de SIV een 4.99 inch display krijgt. Verder is ook te zien dat hij qua vorm weer wat vierkanter ontworpen is. Neem dit gerucht met een stevige korrel zout. Dat doe ik ook ;-) Hieronder staat de gelekte afbeelding in zijn geheel. Het toestel is daarop te zien naast zijn voorganger, de Galaxy S III.

Voor wat het waard is. Op het scherm van de vermeende Galaxy S IV die op de afbeelding hieronder te zien is staat ook de datum van 22 april. Dat zou de mogelijke presentatie datum kunnen zijn. Maar ook dat is pure speculatie.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.