Geruchten
31 oktober 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S IV krijgt een snellere quad core processor

De Samsung Galaxy S IV zal ongetwijfeld ergens medio 2013 onthuld gaan worden. Gezien het succes van de vorige modellen lijkt dat niet meer dan logisch. Natuurlijk is nog niet met zekerheid te zeggen in hoeverre de Galaxy S IV anders zal zijn dan de Galaxy S III, maar dat weerhoudt sommigen er niet van om er alvast driftig op los te speculeren.

Bronnen in Zuid Korea melden dat de volgende generatie van de Galaxy S uitgerust zal worden met een gloednieuwe Samsuns quad core processor.

Het betreft de 28nm ARM15 SoC processor met de codenaam 'Adonis'. Die processor zal vanaf begin 2013 door Samsung in productie genomen worden en dus ook, als de geruchten kloppen, in de Galaxy S IV gebruikt gaan worden. Volgens dezelfde bronnen (Koreaans) zal Samsung de Galaxy S IV ergens in april of mei van 2013 officieel presenteren aan de wereld. We zullen zien. Zes maanden is nog lang.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.