Toestellen
01 juni 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III uit elkaar gehaald

Mocht je al een Samsung Galaxy S III hebben gekocht en je zou de drang niet kunnen weerstaan om hem tot op het laatste schroefje uit elkaar te halen, dan heeft iFixit een prima, geillustreerde, handleiding daarvoor gemaakt. 'Gebruik' op eigen risico natuurlijk.

Hieronder staan een paar kiekjes van de 'ingewanden' van de Galaxy S III. Opvallend is dat het toestel exact dezelfde (Sony) camerasensor (foto) heeft als de iPhone 4S.

De kiekjes (voor de geschreven demontage handleiding moet je deze link even volgen):

SGS3-uit-elkaar SGS3-uit-elkaar-1 SGS3-uit-elkaar-2 SGS3-uit-elkaar-3 SGS3-uit-elkaar-4

Foto's via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.