Geruchten
30 januari 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III typenummer (GT-I9300) op Samsung site

Stop de persen! ;-))) Er is (mogelijk) weer een nieuwe aanwijzing dat de Samsung Galaxy S III ook echt bestaat, voor zover daar nog iemand aan twijfelde naar alle geruchten, gelekte specs en uitspraken van sommige Samsung bobo's.

Op de 'Global Download Center' website van Samsung is namelijk een toestel te zien met het typenummer GT-I9300 (screenshot hieronder). Dit zou dus de Galaxy S III kunnen zijn.

Uitgaande van de typenummers van de eerdere Galaxy (S) modellen (I9000 was de Galaxy S, I9100 de Galaxy S II en I9250 de Galaxy Nexus) lijkt deze conclusie zo gek nog niet, maar zoals gezegd, ik denk niet dat er nog veel lezers zijn die twijfelen aan de komst van de Galaxy S III. Wanneer? Daar is Samsung nog iet uit. Tijdens, of ná het MWC.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.