Geruchten
07 februari 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III presentatie op 22 maart?

De Samsung Galaxy S III wordt NIET in Barcelona, op het MWC, gelanceerd. Dat is vorige week wel duidelijk geworden, tenminste, als dat geen 'poging' van Samsung is om de Galaxy S III hype verder aan te wakkeren ;-)

Enfin, een Franse site heeft nu een 'save the date' uitnodiging van Samung online gepost (grote afbeelding hieronder) waarin te lezen is dat de Koreaanse fabrikant op 22 maart een (volgend) event gepland heeft.

Wat op 22 maart gepresenteerd gaat worden is (natuurlijk) nog niet bekend, maar het moge duidelijk zijn dat de Galaxy S III een van de favoriete toestellenis waarover gespeculeerd wordt. We zullen het wel zien...

Via: Frandroid

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.