Geruchten
17 maart 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III presentatie mogelijk pas op 22 mei

Enkele dagen geleden lekte al een, waarschijnlijk fake, afbeelding van de Samsung Galaxy S III uit. De afgelopen uren is op het forum van Reddit een nieuw kiekje opgedoken, samen met informatie die zou kunnen duiden op een onthulling van de nieuwe Galaxy S III op 22 mei. Dat is dus twee maanden later dan de datum die in eerdere geruchten opdook, 22 maart.

Over de echtheid van het nieuwe kiekje (grote afbeelding hieronder) kan getwist worden maar als hij fake is, dan is hij wel goed 'gefaket'.

Op de afbeelding is het toestel zowel van de voor- als zijkant te zien. Wat daarbij opvalt is dat de Galaxy S III mogelijk weer een camera knop krijgt aan de zijkant (rechts onder). Verder is ook een scherm te zien met bijna geen randen aan de zijkanten en een speaker raster in de onderste rand aan de voorzijde.

In het display van de Galaxy S III op de afbeelding staat ook een hint naar de presentatie datum, 22 mei. Op dit moment is de Samsung Unpacked website, waar vaak teasers getoond worden voor nieuwe onthullingen, niet bereikbaar (offline). iets om in de gaten te houden, de komende weken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.