Toestellen
03 mei 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III lekt toch nog vlak voor de lancering

Enkele minuten voor de officiele lancering heeft Android Community de 'bonen gemorst' over de Samsung Galaxy S III. De site lekte een foto, alle specs en wist te melden dat het toestel eind mei in de winkels zal liggen. Ze hebben ook een video.

En terwijl ik dit artikeltje aan het tikken ben verschijnt de officiele persinformatie ook online. Later volgt meer informatie vanuit Londen waar Cowboy Marc en Johan aanwezig zijn bij de lancering.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.