Geruchten
27 december 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III krijgt toch een quad core processor ?

Geruchten dat Samsung op het MWC, eind februari in Barcelona, de Galaxy S III gaat presenteren hebben we al eerder gezien.

Aanvankelijk werd al gespeculeerd dat de Koreanen de opvolger van de extreem populaire Galaxy S II (foto) van een quad core processor zou gaan voorzien, maar er circuleerden ook geruchten dat de Galaxy S III een 1.8GHz dual core processor zou krijgen. In Korea is het 'quad core gerucht' nu weer nieuw leven ingeblazen.

Volgens ET Times (Koreaans) zou de Samsung Galaxy S III toch uitgerust gaan worden met de, nog niet officeel aangekondigde, Exynos 4412 Cortex A9 quad core processor, een gerucht dat ruim een maand geleden ook al eens opdook. Daarnaast zou de Galaxy S III ook een groter, 4.6 inch (1280 x 720), display krijgen, een 12 megapixel camera met full HD (1080p) video opname functie, LTe support (4G), 2GB RAM en Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Als klap op de vuurpijl speculeert de Koreaanse bron ook nog over een tweede versie van de Galaxy S III, eentje met een 3D display, Galaxy S 3D wellicht.  We zullen het wel zien, eind februari, in Barcelona ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.