Nieuws
30 juli 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III in openingsceremonie Olympische Spelen

Samsung is een van de hoofdsponsoren van de Olympische Spelen. Het zal dus niemand verbazen dat de Koreaanse fabrikant, in ruil voor de vele miljoenen (of miljarden) Won's, een prominente plek heeft weten te bemachtigen om haar populairste smartphone van dit moment te 'promoten'.

De Galaxy S III trad afgelopen vrijdagavond, samen met de Galaxy Note (die ongetwijfeld iets beter te zien was vanaf de tribunes ;-)), op tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen.

De Samsung GALAXY Note en GALAXY SIII waren te zien tijdens het slot van het eerste cultuurgedeelte waarin de ontdekking van het internet wordt gevierd, inclusief de rol die internet speelt in alle soorten van communicatie wereldwijd.

Samsung-OS-a Samsung-OS-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.