Geruchten
25 februari 2012 - Martijn Derks

Samsung Galaxy S III geruchten

Vandaag zijn we aangekomen in Barcelona om voor jullie verslag te doen van het Mobile World Congres 2012 (MWC). Deze zal maandag van start gaan.  Samsung zal op de grootste mobile beurs niet de Samsung Galaxy S III gaan aankondigen. Maar toch is er nieuws te melden over dit toestel. Het bericht komt van een betrouwbare bron van BGR ......

De bron weet te melden dat Samsung van plan is de Samsung Galaxy S III tegelijk te lanceren in meer dan 50 “markets or cities”. Maar het echte nieuws is dat de SIII een scherm van 4.8 inch zal krijgen, waarschijnlijk zal dit een Super AMOLED Plus HD scherm zijn.

De bron wist verder te melden dat dit nieuwe vlaggenschip van Samsung geen goedkoop ogend plastic achterzijde zal hebben maar een keramieke. Ik kan me hier persoonlijk niet zo heel veel bij voorstellen, maar alles is beter dan dat goedkope plastic. Bovendien zou dit bij mijn weten het eerste toestel met keramiek op de markt worden. Eerder was al gelekt dat de SIII zal draaien op Android 4.0, met ondersteuning voor LTE, een erg goede camera, quad-core processor, 1280x720 schermresolutie.

Bron

Over de auteur: Martijn Derks