Geruchten
03 mei 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III 'fotolek' nummer 1467 en 1468

Of dit precies nummer 1467 en 1468 zijn weet ik natuurlijk niet zeker ;-) Ik ben de tel een beetje kwijtgeraakt, maar enkele uren voor de officiele lancering van de Samsung Galaxy S III zijn maar weer eens een paar foto's opgedoken. Prototype? The real deal? Vanavond weten we het ;-)

Zelf ben ik nog in Orlando (BlackBerry World), maar Cowboy's Johan (DutchCowboys) en Marc zijn er wel live bij in Londen. Stay tuned dus. Ow en nu de twee gelekte kiekjes van vandaag: 

Opvallend is de afgeronde rand die zichtbaar is boven en onderaan het toestel op de eerste foto. Dat zou het 'design' kunnen zijn, maar ook het 'bewijs' dat Samsung de Galaxy S III demo/prototypes in een 'dummy' behuizing gestopt heeft. Enfin, laten we maar niet meer te veel speculeren.

SGSIII-Rumor-0303-b SGSIII-Rumor-0303-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.