Geruchten
26 april 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III duikt op in Kies

De Samsung Galaxy S III (aka The Next Galaxy) is weer eens opgedoken. Dit keer in het toestel selectie scherm van Samsung Kies, de PC software van de Koreanen.

Daar staat ook een piepklein kiekje van het toestel, of eigenlijk twee. Of het 'the real deal' is is niet met zekerheid te zeggen natuurlijk. 

Het plaatje lijkt verdacht veel op dat van de Galaxy Note die ook in het scherm te zien is. Daarmee wordt de kans dat de afbeelding van de Galaxy S III 'echt' is een stuk kleiner, volgens mij. Het modelnummer van de Galaxy S III wordt GT-i9300(T). Een 'grote' afbeelding:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.