Geruchten
22 februari 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III deze zomer naar Zuid Afrika?

Er zijn al veel geruchten opgedoken over de mogelijke release datum van de Samsung Galaxy S III. Onlangs kreeg ik zelf nog een, op dat moment betrouwbare, tip over de Turkse lancering van het toestel, medio maart. Inmiddels is wel duidelijk dat die datum niet gehaald gaat worden, alhoewel Samsung zelf daar officieel nog helemaal niets over gezegd heeft, anders dan dat de Galaxy S III NIET in Barcelona (MWC) gepresenteerd gaat worden.

De Zuid Afrikaanse provider MTN heeft nu het bericht verspreid dat de Galaxy S III errgens in Q3 van dit jaar, en mogelijk al in juli, bij hun in de winkels zal liggen.

Als dat klopt dan lijkt de kans dat Samsung de Galaxy S III op 15 maart gaat presenteren (is ook nog een gerucht) ineens een stuk kleiner geworden. De Koreaanse fabrikant had namelijk als reden voor het NIET presenteren van de Galaxy S III in Barcelona opgegeven dat men de tijd tussen de officiële onthulling en de winkel release wilde bekorten. Medio maart tot ergens in juli (of Q3) is nog altijd zo'n vier maanden.

Enfin, wel zullen dus echt op de eerste officiële berichten van Samsung zelf moeten wachten alvorens er meer bekend wordt over de presentatie, en komst, van de Galaxy S III. Natuurlijk is het ook heel goed mogelijk dat de Zuid Afrikaanse release, als deze geruchten kloppen dus, niet gelijk loopt met die in Europa (Nederland) en andere delen van de wereld. Geduld, dat is het enige dat alle 'Galaxy S fans' zullen moeten hebben ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.