Entertainment
25 juli 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III als kamersleutel tijdens de Spelen

Samsung maakt momenteel veel reclame, vooral in Engeland, met de Galaxy S III als 'de smartphone voor de Olympische Spelen'. Samen met het Holiday Inn hotel in Stratford City (Londen) heeft de fabrikant deze uitspraak extra kracht bijgezet.

In dat hotel kunnen de gasten namelijk hun kamers openen met een Galaxy S III. maar dat is nog niet alles. het toestel kan namelijk ook gebruikt worden als afstandsbediening voor de TV, verlichting en airco. Daarnaast werkt de Galaxy S III ook op de telefooncentrale van het hotel om, bijvoorbeeld, iets van Room Service te bestellen.

Je moet wel je eigen Galaxy S III meenemen. Het is dus niet zo dat je bij het inchecken een toestel krijgt, ter vervanging van de 'ouderwetse' sleutels of key cards, helaas ;-)) De app die speciaal hiervoor door Samsung en het Holiday Inn hotel ontwikkeld is geeft ook de laatste Olympische nieuwtjes. 

SGSIII-Hotel-a SGSIII-Hotel-c

Via: Samsung Tomorrow

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.