Toestellen
23 mei 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III al te koop in Dubai?

Hier in Nederland (en België) zullen we nog even moeten wachten voordat de Samsung Galaxy S III in de (online) winkels ligt. Ergens volgende week lijkt het meest waarschijnlijk. Aanstaande vrijdag staat de Nederlandse (pers)lancering van het toestel op de planning.

In Dubai, voor wie écht niet kan wachten, zou de Galaxy S III al, leverbaar en wel, gespot zijn in een kleine, lokale, telefoonwinkel. Het prijskaartje viel ook nog best mee; 667 dollar, ofwel zo'n 517 Euro.

De Galaxy S III werd gezien door een medewerker van Reddit, zo schrijft SlashPhone. Mocht er iemand van mijn lezers in Dubai (ahum) dit kunnen bevestigen, dan hoor of lees ik het wel ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.