Toestellen
03 november 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S III 30 miljoen keer verkocht

Enkele uren nadat Samsung in Korea bekend maakte dat de Galaxy Note II al meer dan 3 miljoen keer verkocht was (inclusief voorraden bij providers en retailers) heeft Samsung Polen een kiekje gepost op Twitter waaruit je kunt afleiden dat zijn 'kleinere' broer, de Galaxy S III, al 30 miljoen keer over de toonbanken gevlogen is.

De Twitter update en foto zijn echter inmiddels weer offline gehaald. Waarschijnlijk omdat de Koreaanse fabrikant het nieuws op een ander tijdstip, en vanuit Korea, bekend wil maken. Een kopie van de foto is wel bewaard gebleven (zie hieroner ;-)

Als het inderdaad klopt dat de Galaxy S III al 30 miljoen keer verscheept is (ogetwijfeld dat bij dit aantaal ook de voorraden van de providers en retailers meegeteld worden), dan heeft het toestel die mijlpaal amper twee maanden na die van '20 milion sold' behaalt. Indrukwekkend.

Via Samsung Polska (tweet verwijderd)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.