Nieuws
16 augustus 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II wint Mobiele Telefoon 2011-2012 Award

De Samsung Galaxy S II heeft van de EISA (European Imaging ans Sound Association) de Award voor beste mobiele telefoon van 2011-2012 gekregen.

De jury, bestaande uit journalisten van 50 magazines voor consumentenelektronica in 19 Europese landen zei over de Samsung Galaxy S II het volgende:

“Als je ‘m in handen hebt, je ermee kunt doen wat je wilt. Van browsen op internet, een Full HD video opnemen, alle soorten media afspelen tot gamen en fotograferen.” Op zich klopt dat natuurlijk, maar voor een echt uigebreide review moet je dit maar even lezen ;-))) Daarin wordt de Samsung Galaxy S II ietwat uitgebreider beschreven, aan de tand gevoeld en beoordeeld.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.