Nieuws
10 december 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II vs iPhone 4S commercial, deel 3

In november doken al twee Samsung commercials op waarin Galaxy S II gebruikers de 'ogen' opende van wachtende iPhone kopers. Daarin kwamen onder andere de accu- en geluidsproblemen van de iPhone 4S en de verschillen in apps (natuurlijk in het voordeel van de SGS II / Android Market) aan bod.

Nu is er een derde deel van deze vergelijkende reclame reeks online verschenen. Hierin speelt muziek de hoofdrol. Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.