Nieuws
22 april 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II: vooral handig als 't vriest (fun)

De Samsung Galaxy S II za vermoedelijkl eind volgende maand (mei 2011) bij ons in de winkels gaan verschijnen. Dan is het natuurlijk al volop lente.

Ik zag vanochtend, online, deze commercial voor de Galaxy S II. Daarin demonstreert een Eskimo dat de speech-to-text functie op deze nieuwe Samsung erg handig kan zijn, als het vriest.

Hardware en Design

De boodschap van onderstaande commercial moge dan wel duidelijk zijn, maar om deze nu in de zomer hier te gaan uitzenden? Ach, misschien is ie bedoeld voor de campagne van de Galaxy S II in Zuid America, waar het nu wél winter is ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=-tyfxEl22Ac
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.