Nieuws
13 oktober 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II voor 2 dollar; in Australië

Samsung heeft in Australië een leuke 'anti-iPhone' actie gestart. Nee niet weer een rechtzaak naar aanleiding van het voorlopige verbod op de verkoop van Galaxy Tab in het land van Kangaroo's, Koala's en Krokodillen ;-)

Op vrijdag, wanneer de iPhone 4S daar in de verkoop gaat, krijgen de eerste 10 klanten van een telecomwinkel die vlak bij een lokale Apple Store ligt namelijk een Samsung Galaxy S II voor 2 dollar, zonder dat ze daarvoor een abonnement hoeven af te sluiten.

Volgens de berichten uit Australië is de rij met wachtende voor de 'Samsung winkel' nu al langer dan die van de Apple Store. Mmmh, vreemd want als er toch al 10 Samsung kopers in de rij staan, waarom zou je dan nog aansluiten? ;-) Enfin, er zullen hoe dan ook tien hele blije Australiers zijn die morgen voor 2 dollar de gelukkige eigenaar geworden zijn van een Samsung Galaxy S II. Hieronder kun je een foto zien van de wachtrij, gisteren.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.