Toestellen
20 mei 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II videoreviews

Cowboy Marc is nog druk bezig met zijn uitgebreide review van de Samsung Galaxy S II. Voor de liefhebbers heb ik hieronder twee andere videoreviews van Samsung's nieuwste Android topmodel bij elkaar gezet.

De eerste twee filmpjes zijn van Cowboy Dennis die de Galaxy S II onder andere voor BesteProduct onder handen nam. Naast de videoreview zie je ook een cameravergelijk tussen de 'oude' en nieuwe Galaxy S.

Heb je wat meer tijd, een half uur om precies te zijn, dan moet je zeker ook even de tweedelige videoreview van PhoneDog bekijken. Die is erg lang en met veel geklets ;-), maar voor de liefhebbers zeker de moeite van het bekijken waard. Enjoy!

Cameravergelijk Samsung Galaxy S vs Samsung Galaxy S II

De tweedelige videoreview van PhoneDog:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.