Toestellen
14 februari 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II van dichtbij bekeken

Het heeft even geduurd maar ruim twaalf uur ná de persconferentie en bij de derde poging lukte het om de Samsung Galaxy S II even onder handen te nemen om hem van dichtbij te bekijken.

Geheel in strijd met de stijl van Samsung waren er namelijk op de officiele internationale perspresentatie nauwelijks bruikbare (lees: goed werkende) test exemplaren van de Galaxy S II aanwezig.

Sterker nog op de speciaal daarvoor ingelaste Benelux meerting die de volgende ochtend plaatsvond (vandaag dus) waren zelfs helemaal geen toestellen. Bij de derde poging, op de stand van Samsung zelf, lukte het uiteindelijk wel om de Galaxy S II van dichtbij te bekijken.

Hoewel het toestel de opvolger moet worden van de populaire, 10 million seller, Galaxy S en er ook wel wat leuke nieuwe features aan toegevoegd zijn, zoals een nog helderder 4.3 inch Super Amoled Plus display, een 1 GHz dual core processor en hij met 8.49mm op dit moment de dunste smartphone ter wereld is, is de Samsung Galaxy S II geen bijzonder vernieuwend toestel. Enfin, kijk maar naar mijn sfeer impressie van de 'quest for the Galaxy S II' ;-)) 

Samsung from Mobile Cowboys on Vimeo.

Samsung-Galaxy-SII-a Samsung-Galaxy-SII-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.