Toestellen
26 februari 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II pre-order gespot voor 812 Euro!

De Samsung Galaxy S II wordt pas over enkele weken in de winkels verwacht. Wanneer precies is officieel nog niet bekend, maar de eerste pre-order bestelpagina's zijn inmiddels al online verschenen.

Het Engelse Play dot com biedt het toestel aan voor het 'zachte' pre order prijsje van maar liefst € 812,49. Ze zetten er ook bij dat het toestel verwacht wordt op 31 maart.

Uhhm, dat is bepaald geen kattepis en ik denk ook niet dat die losse toestelprijs in de buurt zit van de uiteindelijke winkelprijs die Samsung zelf voor ogen heeft. Zoals altijd is mijn advies ook nu weer om ver weg te blijven van dit soort pre-orders. Tenzij je geld teveel hebt, natuurlijk ;-))

 Samsung-Galaxy-S-II-pre-order

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.