Toestellen
13 mei 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II opgevoerd naar 1.5Ghz

De Samsung Galaxy S II, die afgelopen woensdag officieel in Nederland onthuld werd, kreeg vlak ná de presentatie in Barcelona al een processor upgrade. Oorspronkelijk zou het toestel op 1 GHz 'draaien' (dual core), maar Samsung maakte begin april bekend dat de processor opgevoerd zou worden naar 1.2 GHz.

Welnu, voor sommige hobbybob's was dat ook nog niet voldoende en zij hebben hem dus maar naar 1.5 GHz opgevoerd. Hieronder kun je een video van zes minuten zien waarin een Galaxy S II op 1.5 GHz gedemonstreerd wordt.

Letwel, dit is nog een hobbybob 'upgrade' en in de demovideo wordt ook erbij gezegd dat het toestel op 1.5 GHz nog niet helemaal stabiel werkt. Kortom, het is nog geen mod die aan te bevelen is voor iedereen die straks een Samsung Galaxy S II koopt.

http://www.youtube.com/watch?v=VZ2oFpzzjqg

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.