Geruchten
17 oktober 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II met Ice Cream Sandwich gespot? NOT!

De eerste smartphone met Android Ice Cream Sandwich wordt naar alle waarschijnlijkheid de Samsung Nexus Prime die, samen met de nieuwe Android versie, op 19 oktober in Hong Kong gepresenteerd gaan worden.

Een Duitse Android fan publiceerde op YouTube ruim een week geleden echter al een video waarop een Galaxy S II te zien is waarop Android Ice Cream Sandwich staat te zien zou zijn. Helaas pindakaas, de video blijkt fake te zijn. Wat getoond wordt is slechts een thema, Blue Angel genaamd, zo hoorde ik zojuist van @Daanno (Thnx!). Enfin, hieronder, voor de liefhebbers heb ik de video toch nog maar even laten staan ;))

De video (zie hieronder) ziet er redelijk autenthiek uit. Hopelijk wordt die niet snel weer offline gehaald, al dan niet op last van Samsung of Google ;-) Mocht dat wel gebeuren, dan heb Ik heb hieronder ook nog een paar screenshots gepubliceerd.

SGS2-ICS-a SGS2-ICS-b SGS2-ICS-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.