Toestellen
13 februari 2011 - Martijn Derks

Samsung Galaxy S II en Galaxy Tablet officiele foto's

Gister schreven we al over het uitlekken van de Samsung Galaxy S II en Samsung Galaxy Tablet. Vandaag zijn er officiele foto's beschikbaar gekomen, vanavond is de persconferentie van Samsung en dan zul je hier een een hands-on ervaring en meer foto's kunnen zien. Gezien de foto's heb ik redelijk hoge verwachtingen van de persconferentie van vanavond. Wat we al wel weten is dat de Tablet niet Samsung's Touchwiz interface zal krijgen, maar gewoon de Android look and feel. De tablet heeft een 10.1 inch scherm en een scherm van 1280 X 800. Ook zal deze in staat zijn om Full HD video op te nemen met zijn 8 mega pixel camera. De tablet zal draaien op Android Honeycomb en mogelijk een Tegra 2 Dual core processor hebben.

Wat me wel opvalt is dat de foto's van de tablet de indruk geven als of de achterzijde wat bol is. Dat zou heel erg jammer zijn. Ik kijk dan ook uit naar vanavond om het apparaat aan een eerste kritische blik te onderwerpen.

samsung_galaxy_s_ii_official_2samsung_galaxy_s_ii_tab_ii_officialsamsung_galaxy_s_ii_official_3samsung_galaxy_s_ii_official_1samsung_galaxy_tab_ii_official_1samsung_galaxy_tab_ii_official_2

Over de auteur: Martijn Derks