Toestellen
09 mei 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S II al drie miljoen keer 'besteld'

De Samsung Galaxy S is zonder enige twijfel de meest succesvolle Samsung smartphone aller tijden. de opvolger, de Samsung Galaxy S II, is echter al hard op weg om het verkooprecord van de Galaxy S te verpulveren.

OK, de mijlpaal van tien miljoen is nog lang niet in zicht, maar het feit dat er op dit moment al zo'n 3 miljoen exemplaren 'besteld' zijn door providers en telecomwinkels wereldwijd, geeft wel aan dat ook de Galaxy S II uit gaat groeien tot een mega succes.

Op dit moment is de Samsung Galaxy S II alleen nog officieel te koop in Korea en het Verenigd Koninkrijk, maar deze week volgt hoogstwaarschijnlijk ook Nederland. Samsung is van plan de Galaxy S II in 120 landen op de markt te brengen. Ik ben benieuwd wanneer de opvolger van de Galaxy S de 10 miljoen zal passeren. De eerste had er zo'n zes maanden voor nodig.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.