Nieuws
21 juni 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S, HTC Desire en Sony Ericsson X10 in de zon

Eind deze maand wordt de Samsung Galaxy S officieel in Nederland geintroduceerd. Ook dat wordt, net als de Wave, een toestel met een Super AMOLED display.

Hieronder kun je een video zien waarin drie verschillende display types met elkaar in de zon vergeleken worden: De HTC Desire (AMOLED), de Sony Ericsson Xperia X10 (LCD) en de Samsung Galaxy S (Super AMOLED). Mij valt vooral de kwaliteit van het LCD display van de X10 erg mee. De HTC Desire (AMOLED) lijkt het een beetje te laten afweten. Enfin, kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.