Nieuws
19 januari 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S evolutie in Barcelona

Nee, geen revolutie, maar als we de Samsung Unpacked teaser mogen geloven dan komen de Koreanen wel met een 'groots' vervolg op de Samsung Galaxy S in Barcelona op de proppen. De Galaxy S2 waarover al enkele malen gespeculeerd is wellicht?

1 februari wordt er een nieuwe teaser onthuld, zo schrijft Samsung op de Unpacked website. We zullen het wel zien in Barcelona.

Overigens heeft Samsung net als vorig jaar besloten om haar presentatie op de avond voorafgaand aan de start van het MWC te houden. Wederom tegelijkertijd met de presentatie van Sony Ericsson dus. De Zweeds-Japanse fabrikant organiseert haar 'MWC presentatie' al jaren op de zondag avond en sinds vorig jaar wil Samsung dat ook doen. Niet echt slim als je het mij vraagt. Wij zijn er gelukkig met man of zes dus we kunnen ons wel 'opsplitsen' om toch op beide plekken aanwezig te zijn, maar dat geldt zeker niet voor alle media die in Barcelona aanwezig zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.