Nieuws
17 oktober 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S en Galaxy S II nu 30 miljoen keer verkocht

De Samsung Galaxy S en de Galaxy S II hadden beiden de grens van 10 miljoen verkochte exemplaren al (lang) doorbroken. Letterlijk gaat het overigens om het aantal verscheepte exemplaren, dus inclusief de voorraad die her en der nog ligt.

Vandaag heeft de Koreaanse fabrikant bekend gemaakt dat de beide toestellen gezamenlijk nu de mijlpaal van 30 miljoen verkochte (wederom: verscheepte) exemplaren doorbroken hebben.

Van de oorspronkelijke Samsung Galaxy S zijn er inmiddels bijna 20 miljoen verscheept. De teller van zijn opvolger, de Samsung Galaxy S II, staat inmiddels op meer dan 10 miljoen. Inmiddels zijn natuurlijk ook al diverse geruchten opgedoken over de volgende Galaxy S telg, de Samsung Galaxy S III lijkt, gezien het succes van de eerste twee modellen en zekerheidje. Echter, die zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar niet meer gelanceerd worden. Ik gok op het MWC van 2012 in Barcelona. De komende maanden zal Samsung zich vooral richten op de volgende 'Google Phone' (aka Nexus Prime) en de slepende ruzie met Apple ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.