Nieuws
07 oktober 2010 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S 5 mljn keer over de toonbanken in 3 maanden

De Samsung Galaxy S is een van de populairste Android Smartphones van dit moment. Ik hoor heel veel mensen om mij heen die bij het zien van de Galaxy S meteen enthousiast zijn over het design en het gebruik ervan.

Vandaag maakte Samsung, niet geheel onverwacht dus, bekend dat er inmiddels al meer dan vijf miljoen exemplaren van de Galaxy S over de toonbanken gevlogen zijn. Twee miljoen daarvan werden in de VS verkocht en in Korea staat de teller ook al bovende een miljoen.

Onlangs werd het toestel ook in China gelanceerd en binnenkort (eind oktober) zal hij ook in Japan leverbaar zijn. Ik ben benieuwd hoe lang het dan nog duurt voordat de Galaxy S de volgende 10-million-seller van Samsung wordt.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.