Geruchten
31 maart 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy S 2011 Edition voor Russische markt op komst?

Wereldwijd, en dan vooral in de VS, zijn er al behoorlijk wat verschillende versies van de Samung Galaxy S in omloop. De beoogde opvolger, de Samsung Galaxy S II, staat ook al in de startblokken om gelanceerd te worden (nog vóór de zomen ook in Nederland).

Het gerucht dat de Koreaanse fabrikant in Rusland nu dus nog een nieuwe uitvoering van de 'oude' Galaxy S gaat uitbrengen klinkt op z'n minst een beetje onwaarschijnlijk, maar zeg nooit nooit, natuurlijk ;-)

De Samsung Galaxy S 2011 Edition, zoals het toestel in Rusland zou gaan heten, is uiterlijk nauwelijks te onderscheiden van de Galaxy S die bij ons verkocht wordt, maar als de geruchten kloppen dan wordt de '2011 Edition' voorzien van specs die anno 2011 een stuk actueler zijn. Behalve het bekende 4 inch Super Amoled display zou de nieuwe Galaxy S versie ook voorzien worden van een snellere 1.4GHz, processor en Android 2.3 (Gingerbread). Andere specs: 8GB intern geheugen, een 1650mAh accu (+10%) en HD video support.

Bron (Russisch)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.