Toestellen
07 maart 2011 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Pro gepresenteerd

Samsung heeft vandaag in Singapore de Galaxy Pro gepresenteerd, een candybar Android toestel met een 2.8 inch touchscreen display en een fysiek qwerty toetsenbord.

Het toestel (video en meer kiekjes na de 'click') heeft verder Android 2.2.(Froyo) met TouchWIZ UI en Social Hub, een 800MHz processor, WiFi, Bluetooth en 3 megapixel camera aan boord.

Veel meer specs zijn op dit moment nog niet bekend. Hetzelfde geldt voor de prijs en eventuele release van de Samsung Galaxy Pro in Nederland en/of België.

GALAXY-Pro GALAXY-Pro-back

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.