Tablets
18 maart 2014 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note Pro 12.2; een tablet, maar dan groter

De afgelopen weken heb ik een tablet van Samsung getest. Nou ja, eigenlijk is het meer een laptop waarvan de Koreanen het toetsenbord verwijderd- en het OS vervangen hebben. En wat hou je dan over? De Galaxy Note Pro 12.2 met Android OS en een scherm met een beelddiagonaal van 31 centimeter.

De Galaxy Note Pro 12.2 is strak ontworpen en, mede door zijn enorme afmetingen, ook erg dun. Helaas is het geen tablet die je lang in je handen houdt tijdens het gebruik want dan krijg je kramp in je vingers en polsen. Om van één-hands-bediening maar te zwijgen. Toch vond ik een prima toepassing voor de tablet, zoals je in onderstaande videoreview kunt zien. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=eocBdGnTpJI
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.