Geruchten
02 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Samsung Galaxy Note III gepresenteerd tijdens IFA 2013?

Als we de geruchten moeten geloven dan gaat Samsung tijdens IFA 2013 in Berlijn een Samsung Unpacked evenement houden. Dit persevenement zou op 4 September plaats moeten gaan vinden en zou passen in de historie van lanceringingen van Galaxy Note toestellen.

De Samsung Galaxy Note werd in September 2011 tijdens de IFA in Berlijn aan de wereldpers gepresenteerd en verscheen eind Oktober 2011 op de markt. De Galaxy Note II werd tijdens een unpacked evenement vlak voor de IFA 2012 gepresenteerd en verscheen begin Oktober 2012 op de Nederlandse markt, je zou dus kunnen verwachten dat Samsung dit "trucje" met de Galaxy Note III ook gaat doen?
Mensen dichtbij de organisatie van het Unpacked evenement hebben tegenover Marius Maria laten weten dat de Koreanen ook dit jaar in Berlijn de wereldpers zullen trakteren op een Note lancering, de uitnodigingen zouden half augustus de deur uitgaan.
Over de specificaties van de Note III doen zich de verhalen de ronden dat het toestel een 5.7 inch Full HD AMOLED scherm zou gaan krijgen en een Snapdragon 800 processor, daarnaast zou de S-Pen ook weer tot de standaard uitrusting horen van de Note III, maar dit maal zou het een door Wacom ontwikkelde S-Pen zijn. Samsung heeft sinds kort immers 5% van de aandelen van het Japanse bedrijf in handen.
via

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl