Toestellen
01 oktober 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note II video toont 'split screen apps'

Vanmiddag wordt de Samsung Galaxy Note II officieel gelanceerd in Nederland. Het toestel zal vrijwel direct ook in de winkels verschijnen (als hij op dit moment niet al ergens ligt ;-). Ik ben zeer benieuwd naar de werking van de Note II. Zelf heb ik de eerste Galaxy Note heel wat maanden gebruikt als mijn derde (en soms vierde) toestel ;-))

Hieronder staan twee demo video's van Samsung waar enkele Note II features getoond worden. De multi windows functie en de mogelijkheid om twee apps in split screen modus naast elkaar te gebruiken.

Die tweede optie kun je in de tweede (Koreaans gesproken) video even zien, na ongeveer 25 seconden. De eerste video is een demo van Samsung zelf en laat heel wat 'S Pen' functies van de Galaxy Note II de revue passeren, waaronder ook de split screen apps. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=6RjPZIndKzU

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.