Toestellen
24 september 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note II vanaf 1 oktober te koop in Nederland

De Samsung Galaxy Note II werd onlangs in Berlijn, tijdens de IFA, officieel gepresenteerd. Wanneer het toestel in de winkels zou liggen wilde Samsung toen nog niet bekend maken.

Officieel is de datum nog niet bevestigd maar volgens Android Headlines zou het toestel volgende week, vanaf 1 of 2 oktober, dus in de Nederlandse winkels liggen.

Deze week, 27 september, zal de Galaxy Note II al in Duitsland verkrijgbaar zijn en een dag later in Italië. De bron van deze geruchten zegt ook te weten dat de Galaxy Note II vanaf begin oktober in alle Europese landen in de winkel zal liggen. 

Een korte online zoektocht wees uit dat de Galaxy Note II bij diverse shops al te bestellen is. De verwachte leverdata variëren van 1 tot 3 werkdagen (vanaf bestelling) tot 5 oktober. Nu zeggen die data natuurlijk niet altijd alles, maar het lijkt er op dat het toestel inderdaad op korte termijn in Nederland leverbaar zal zijn.

Via: Android Headlines

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.