Toestellen
02 oktober 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note II preview (video)

De Samsung Galaxy Note II is de opvolger van de eerste Galaxy Note uit 2011. Die had al een groot (5.3 inch) scherm, maar dat van de Note II is nog groter, 5.5 inch. Toch is het toestel zelf nauwelijks groter of zwaarder geworden.

De Galaxy Note II behoort tot een bijzondere, relatief nieuwe, toestelcategorie, de Phablet. Samsung noemt de Note een toestel voor de creatieve gebruiker die niet alleen content wil consumeren maar ook creëren. Daarvoor heeft het toestel onder andere de intelligente S Pen en diverse speciale, creatieve Apps. Gisteren was de offciële Nederlandse lancering. Hieronder mijn videopreview.

http://www.youtube.com/watch?v=U5qcGt7jyfE

Video opname, editting en productie: John Bake Postproduction

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.