Toestellen
25 augustus 2012 - Ron Smeets

Samsung Galaxy Note II ontwerpen

Over enkele dagen, op 29 augustus, wordt de Samsung Galaxy Note II gepresenteerd in Berlijn. Hoe het toestel er uit zal zien is natuurlijk nog niet bekend maar afgaande op de (vermeende) specs zijn de afgelopen weken en maanden wel al diverse (concept) photoshop ontwerpen gemaakt en mogelijke afbeeldingen van de Galaxy Note II uitgelekt. Hieronder kun je er een aantal bekijken.

Qua specs zou de Galaxy Note onder andere een 5.5 inch scherm, LTe (4G) support en, natuurlijk, een quad core processor. Woensdag avond weten we meer.

Galaxy-Note-II-Lek-Render-a Galaxy-Note-II-Lek-Render-h Galaxy-Note-II-Lek-Render-b Galaxy-Note-II-Lek-Render-c Galaxy-Note-II-Lek-Render-d Galaxy-Note-II-Lek-Render-e Galaxy-Note-II-Lek-Render-f Galaxy-Note-II-Lek-Render-g 

Via: Google Afbeeldingen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.